Instagram
Facebook

Ik coach jou met nuchterheid, een open mind en humor

In dit coachtraject gaan we twee keer de natuur in om gebruik te maken van haar wijsheid

Ageeth_8

Waarmee kan ik jou nou bij uitstek helpen?

Als je jezelf dit niet meer wilt aandoen...
 • jezelf naar beneden halen
 • schuldgevoel of ongemak als je voor jezelf opkomt
 • je te veel laten leiden door de belangen of verwachtingen van anderen 
 • jezelf verbergen achter een masker omdat je het doodeng vindt om kwetsbaar te zijn. 
 • te weinig rekening te houden met wat jij belangrijk vindt
 • bang zijn voor de mening van anderen over jou 
 • en alles wat hier mee te maken heeft 

Maar in plaats daarvan dit heel graag wilt....

 • je hart durven volgen
 • je over kunnen geven aan de omstandigheden en er op vertrouwen dat je het juiste doet als de situatie daar om vraagt
 • vertrouwen op je gut feeling, je intuïtie
 • een basis gevoel van zekerheid over jezelf
 • het gevoel dat je moeilijke omstandigheden aan kunt
 • met een gerust hart iets spannends durven doen
 • gemakkelijker besluiten kunnen nemen
 • fouten durven maken en kunnen relativeren als dat gebeurt
 • meer van jezelf laten zien, gekke dingen doen zonder je druk te maken over hoe anderen je zullen zien. 

Dat kun je allemaal bereiken door bij mij een coachtraject te volgen

We gaan vier maanden samenwerken voor een life changing effect

shutterstock_261247157

Echte verandering - het doorbreken van gewoontes en (denk)patronen - bereik je niet overnight. Daarom geloof niet in losse coachsessies en werk ik alleen op basis van een coachttraject dat zijn waarde bewezen heeft. Het is een traject van vier maanden waarbij ik gebruik maak van de laatste psychologische inzichten. Ik heb het traject speciaal ontworpen om jou de tools te geven om een leven te leiden waarin je trouw bent aan jezelf. En eerlijk: het traject vergt een investering in tijd, moeite en geld. Maar ik ga voor kwaliteit en een resultaat waar je een leven lang plezier van hebt.

Dit houdt het traject in:

 • 6 coach/trainingssessies van 1 uur in mijn praktijk of via beeldbellen
 • 2 coach/trainingsessies van 1,5 in de natuur (Castricum of Soesterduinen)
 • In de coach/trainingssessies (her)ontdekken we samen waar jij je bed voor uitkomt
 • Overwin je stap voor stap de barrières die jou in de weg zitten om een leven te leiden waarin je trouw bent aan jezelf. 
 • In het traject komt een vast aantal onderwerpen aan bod. Maar als er zaken zijn die je dwars zitten bespreken we dit altijd aan het begin van de sessie, waardoor je met een frisse mindset aan de coachsessie kunt beginnen.  
 • Na elke sessie ga je in de praktijk experimenteren met het geleerde en ervaar je hoe dit voor jou werkt. Voordat we doorgaan met een volgend onderwerp bespreken we altijd eerst hoe het oefenen is gegaan. Bij het experimenteren met de inzichten  krijg je ondersteuning door middel van (audio) oefeningen die ik je na de sessie toestuur. Al het materiaal mag je houden, zodat je er later op kunt teruggrijpen als het coachtraject is afgelopen. Zo leg je een stevige basis voor blijvende verandering. 
 • Tussen de sessies door mag je me altijd even bellen of mailen

Tussen elke sessie zitten twee weken. Dat geeft jou voldoende tijd om de nieuwe inzichten in je leven te implementeren. Zodat we daar in de volgende sessie op voort kunnen bouwen. 

Wat bereik je met dit coachtraject?

Als ons werk succesvol is, heb je aan het eind van het coachtraject de tools in handen om:  
shutterstock_483772627

 • ontspannener te leven
 • blijer te zijn met jezelf
 • overal jezelf te kunnen zijn
 • te durven zeggen wat je wilt
 • het leven niet meer zo zwaar op te nemen
 • meer van jezelf te laten zien
 • veel meer kansen op te merken en te benutten
 • een leven te leven volgens jouw voorwaarden

Investing

Jouw investering voor dit traject is 997 euro (inclusief BTW). Als je dat prettig vindt, mag je dit ook in 2 termijnen van 498,50 betalen of in 4 maandelijkse termijnen van 249,25. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Wat zeggen mijn klanten over dit coachtraject?

Reactie-5

Machteld Gelderland

Ageeth is een hele fijne coach. Ze is empathisch en kan goed luisteren, maar weet ook erg helder de stappen van ACT uit te leggen. Wat ik ook heel prettig aan Ageeth vindt is dat ze kan relativeren en gevoel voor humor heeft. Haar coaching-sessies rondom ACT hebben mij geleerd om nog beter te zien wat echt belangrijk voor me is en wat niet, en om beter met negatieve gevoelens om te gaan zonder ze meteen weg te stoppen. De sessies vond ik heel logisch opgebouwd, een cirkel die mooi rond wordt gemaakt.

Reacties-7

Marieke Kroese

In de ACT training heb ik Ageeth ervaren als een scherpe, empatische coach. Ze heeft een open houding en een persoonlijke manier van coaching waardoor ik me uitgenodigd en welkom voel om te bespreken wat er echt toe doet. In onze gesprekken heb ik geleerd op een andere manier naar mezelf te kijken, met meer compassie.
De mindfulness oefeningen vind ik ook erg fijn. Ik ben meer in het nu, het gejaagde gevoel is minder en kan beter ontspannen.
Dank je wel Ageeth!

Reactie-1

Mignon Wu

Ik ben Mignon. Heb 2 coaching cursussen bij Ageeth gevolgd. De eerste heeft mij veel over mijzelf geleerd. En een goede ondergrond voor wek en privé. De tweede veel meer diepgang over mijzelf. Wat voor anderen fijn is door duidelijk te zijn wat ik wil. Ben hierdoor nu tevreden met mezelf. Weet grenzen te stellen en leef in het hier en nu. Wat op het moment heel fijn is. Ben niet bang voor wat er komen gaat. 

Reacties-6

Arthur Nederpelt Lazarom

"Ik vond het erg fijn om door Ageeth geocached te worden. Het gaf mij, met behulp van de door Ageeth toegepaste ACT-techniek, meer kijk op de dagelijkse dingen die gebeuren door er, ook op metaforische wijze, bewust naar te kijken en bij stil te staan om zo eigen gevoelens, denken, gedrag/handelen inzichtelijker en bewuster te maken. Hierbij werd er ook stilgestaan bij mijn verleden. Wat heeft gemaakt dat ik denk en handel zoals ik nu doe? Hoe reageer ik op situaties en hoe werkt dit op mij, al dan niet bewust, uit? Het gaat over onderkennen en bewust maken en gevoelens en gedachten een plek kunnen geven.
Ageeth gaf mij het gevoel van vertrouwen waardoor ik open kon zijn met persoonlijke zaken. Aanrader voor als je behoefte hebt om bewuster in leven te staan, je kritischer naar jezelf wil kunnen kijken en op basis daarvan betere keuzes wil kunnen maken in je leven."

Veel gestelde vragen

Vraag: Ik heb geen zin om heel erg in mijn verleden zitten graven. Gaan we dat tijdens dit traject doen?

Antwoord: Inzicht in je verleden krijgen is bij dit traject niet echt nodig. We gaan vooral aan de slag met wat je kunt doen om je beter over jezelf te voelen. Natuurlijk is er wel ruimte om jouw verleden te bespreken als jij dat wilt. Inzichten in ‘hoe het komt dat…’ kunnen  rust en helderheid geven. Maar dit is niet noodzakelijk.

Vraag: Hoeveel tijd kosten de oefeningen die je mij opstuurt om thuis te doen? 

Antwoord: De oefeningen kosten niet veel extra tijd. Het zijn experimenten om te oefenen met de inzichten van de sessie. Je integreert ze in je dagelijkse bezigheden. Het is wel goed om op te schrijven wat je ervaringen met deze oefeningen zijn, zodat we er in de volgende sessie samen over kunnen praten. Zo maximaliseer je het leereffect en haal je het meeste uit dit traject. Het is fijn om een ervaring meteen te noteren. Je zult dus vaak met een notitieboekje rondlopen.

Vraag: Mijn partner vraagt zich af of ik niet heel erg zal veranderen door dit traject. Hij maakt zich een beetje zorgen.

Antwoord: Ik geef tijdens de tweede sessie een uitleg over het traject mee voor de mensen om je heen. Als je wilt, kun je die aan je aan je partner, je kinderen etc. geven. Dan weten zij waar je mee bezig bent en kunnen zij jou ook helpen het geleerde in de praktijk te brengen.