Schrijf je hier in voor de gratis online masterclass - Stop met pleasen!

Maandag 15 juni van 20.00-21.00

 

Stop met pleasen

Veel mensen hebben aan het eind van hun leven spijt dat ze altijd maar deden wat andere mensen van hen verwachtten

Bronnie Ware werkte in een hospice en vroeg de stervenden voor wie zij zorgde of er dingen waren die ze achteraf graag anders gedaan hadden in hun leven. Vaak was het antwoord dat ze spijt hadden dat ze niet trouw waren geweest aan zichzelf, maar in plaats daarvan hadden gedaan wat (zij dachten dat) anderen van hen verwachtten.

En jij? 

Als je op dit moment aan het eind van je leven zou zijn, zou jij hier ook spijt van hebben? Pijnlijk om hierbij stil te staan? Misschien. Maar het is nooit te laat om het roer om te gooien.Om vanaf vandaag te kiezen voor een leven waarin je wel trouw bent aan jezelf.
En deze gekke tijd waarin we sowieso al veel van onze gewoontes hebben moeten omgooien biedt hier een uitgelezen kans voor.

Alles begint bij een besluit

Alles begint bij een besluit. Neem vandaag het besluit om je in te schrijven voor deze gratis online masterclass.

Wat levert deze gratis online masterclass jou op?

Na afloop van de masterclass:
  • heb je helder wat jouw persoonlijke valkuilen zijn, jouw moeilijke momenten
  • weet je hoe je de angst kunt verminderen die ten grondslag ligt aan jouw pleasegedrag
  • krijg je nog meer effectieve tools om je te helpen om op de moeilijke momenten trouw aan jezelf te blijven in plaats van te pleasen

Ik geef tijdens de masterclass veel informatie, maar we doen ook veel oefeningen. En er is volop gelegenheid tot delen en vragen stellen.

Hoe kun je meedoen? 

De masterclass is gratis. Vul hieronder je naam en email adres in. Dan stuur ik je een e-mail met de inlog gegevens waarmee je op maandag 15 juni om 20.00 toegang krijgt tot de online masterclass. 
 
Uiteraard behandel ik je gegevens vertrouwelijk!
 
Ik stuur de inlog gegevens handmatig naar jou toe. Dus als je niet meteen een mailtje terug krijgt, no worries! Het komt er aan! 
 
 
 
 
Instagram
Facebook