Instagram
Facebook

3-stappenplan: Hoe word je je eigen beste vriendin?

mock_00058

In drie stappen minder kritisch voor jezelf

Download het hieronder

Schrijf je hieronder in om het drie-stappenplan te ontvangen. Dan ontvang je direct een e-mail met de downloadlink.

Je ontvangt dan voortaan ook mijn blogs en aankondigingen van mijn gratis online masterclasses (zoals de masterclass Stop met pleasen!)

Uiteraard behandel ik jouw gegevens strikt vertrouwelijk. Als je geen mails meer wilt ontvangen, kun je je via de link onderaan elke mail onmiddelijk en zonder uitleg uitschrijven.. 
Soms komt de mail met de downloadlink in de spambox of (bij gmail) onder het tabblad 'reclame' terecht. Check dat even als hij niet aankomt. Of stuur een mailtje naar dezelfvertrouwentrainer@gmail.com. Dan stuur ik de oefeningen persoonlijk naar jou toe.

 

Aanmelden

* Graag invullen

shutterstock_1024832278Ben je superkritisch op jezelf? 

Dingen lijken jou gemakkelijk af te gaan. Maar ze moesten eens weten hoe kritisch jij op jezelf bent. Hoe onzeker je bent achter dat vrolijke, gezellige masker dat je altijd draagt. Omdat je bang bent dat je gewoon 'niet goed genoeg' bent, bang om ‘door de mand te vallen’. Dus loop je constant op je tenen en pieker en maal je wat af. Je zit jezelf behoorlijk in de weg. Soms word je zo moe van jezelf! Want dat kritische stemmetje is hardnekkig en laat zich niet gemakkelijk het zwijgen opleggen. 

shutterstock_645878995

Ben je hier langzamerhand spuugzat van?

 • dat je elke keer denkt: 'Nu ging het goed, maar de volgende keer moet ik nog maar zien of het weer net zo goed gaat.' Alsof je continue het gevaar loopt om door de mand te vallen. 
 • van de neiging om confrontaties voor je uit te schuiven
 • van je ongemakkelijkheid als je complimenten krijgt
 • van het idee dat je altijd aan de verwachtingen van anderen moet voldoen
 • van je gewoonte om alles alleen op te lossen omdat je bang bent dat anderen je zwak vinden als je om hulp vraagt
 • van je gevoeligheid en je kwetsbaarheid
 • van je onzekerheid, die opkomt op momenten dat het je het slechtst uitkomt. Super irritant!
 • van je perfectionisme
 • van je gestress vooraf of het allemaal wel gaat lukken
 • van je gepieker achteraf over hoe je het beter had kunnen doen
 • van het gemak waarmee mensen een beroep op jou doen en het gemak waarmee jij altijd 'ja' zegt, ook al komt het je helemaal niet uit. 

Hoe lang wil je hier nog mee door gaan?

shutterstock_1237281082

Dat gevoel van 'niet goed genoeg zijn' maakt dat je veel te veel bezig bent met het oordeel van anderen. Als je dat masker blijft dragen, blijf je steken in een oppervlakkig leven.

Hoe gaat het? Goed....Zo'n leven..

Niemand zal de 'ware jij' kennen (inclusief jij zelf). De kans is groot dat je aan het eind van het leven denkt: 'Had ik maar een leven geleid waarin ik trouw was geweest aan mezelf.' Maar in plaats daarvan heb je vooral voor anderen gedacht. Wat ze wel niet van je zouden vinden... wat ze van je verwachtten. Je bent altijd keurig binnen de lijntjes gebleven... een keurige vrouw geweest.... Terwijl er - en dat weet jij ook - eigenlijk een superstoer, tof wijf in jou schuilt.

Pijnlijk? Misschien. Maar wees blij dat je er nu achter komt. Want je kunt nu nog kiezen voor een leven waarin je wel trouw bent aan jezelf. En wat een power komt er dan vrij! Let maar op!

Maar de enige die hier een besluit over kan nemen ben jij zelf.

En als je dat besluit genomen hebt, ben je bij mij wel precies aan het goede adres.
 

    Geef je op voor een gratis coachgesprek

Wat levert het gratis coachgesprek je op?

 • Het lucht op om je problemen te bespreken met iemand die met een frisse blik naar jou kijkt, die geen oordeel heeft en bij wie je verhaal veilig is.
 • Je kunt samen met mij alles even op een rijtje zetten. Dit geeft helderheid.
 • Je krijgt tips over hoe je je problemen kunt aanpakken. De oplossing komt in zicht.

Graag wil ik benadrukken dat jouw verhaal absoluut veilig is bij mij. Ik zal dit met niemand delen.

Als je op onderstaande knop drukt kom je bij een formulier waarmee je je in kunt schrijven voor dit gratis coachgesprek. Ik neem dan contact met je op om een afspraak te maken. 
 

 

Geef je op voor het gratis coachgesprek

 

Een leuk filmpje over mij

Als je een paar minuutjes hebt....


 

Wat mijn klanten over mij zeggen

 

Reactie-1

Mignon Wu

Ik ben Mignon. Heb 2 coaching cursussen bij Ageeth gevolgd. De eerste heeft mij veel over mijzelf geleerd. En een goede ondergrond voor wek en privé. De tweede veel meer diepgang over mijzelf. Wat voor anderen fijn is door duidelijk te zijn wat ik wil. Ben hierdoor nu tevreden met mezelf. Weet grenzen te stellen en leef in het hier en nu. Wat op het moment heel fijn is. Ben niet bang voor wat er komen gaat. 

Reacties-7

Marieke Kroese

In de ACT training heb ik Ageeth ervaren als een scherpe, empatische coach. Ze heeft een open houding en een persoonlijke manier van coaching waardoor ik me uitgenodigd en welkom voel om te bespreken wat er echt toe doet. In onze gesprekken heb ik geleerd op een andere manier naar mezelf te kijken, met meer compassie.
De mindfulness oefeningen vind ik ook erg fijn. Ik ben meer in het nu, het gejaagde gevoel is minder en kan beter ontspannen.
Dank je wel Ageeth!

Reactie-4

Men-Yi

Ageeth heeft mij enorm geholpen tijdens mijn zoektocht naar een baan die beter bij mij past. Haar manier van coaching is bemoedigend, pragmatisch en persoonlijk. Ze daagde mij uit om naar mijn eigen sterke ik te luisteren en leerde mij mijn vaardigheden sneller te herkennen en toe te passen in zowel mijn dagelijks leven als op het werk. Vol vertrouwen en positieve energie ben ik begonnen met mijn nieuwe baan!

Reacties-3

Annet

Door de gesprekken met jou heb ik geleerd dat ik mijn grenzen beter moet aangegeven. Jij bent betrokken en begrijpt mij heel goed. Elke keer als ik met jou spreek is mijn hoofd weer opgeruimd en jij laat me ook beseffen dat ik de afgelopen periode veel toepas wat ik geleerd heb en dat het helemaal niet erg is dat het af en toe weer fout gaat. Terwijl ik me vaak alleen maar concentreer op wat er de afgelopen tijd fout is gegaan. Na elke afspraak voel ik me veel beter en ga ik met frisse moed weer door. Ik kijk uit naar onze volgende gesprekken."

Blogs

jongetje_gelukkig
Wat kunnen we leren van kinderen?

Sarah past elke week op Seb. Ze kunnen het supergoed goed met elkaar vinden. Ze voetballen samen, spelen verstoppertje, af en toe gamen ze en ze kletsen heel wat af met zijn tweeën. Seb vertelt Sarah dat hij dit jaar niet met zijn ouders op vakantie gaat naar dat verre tropische land waar ze naar toe zouden. De coronacrisis heeft ‘roet in het eten gegooid’. Maar Seb vind het helemaal niet erg. O nee! Hij is opgelucht.

Lees verder...
Komt het nog goed
Komen we hier beter uit?

Veel van wat vanzelfsprekend was, is dat plotseling niet meer. Dat levert teleurstelling en verdriet op. Voor mijn jongste dochter dat de vakantie naar haar vader in Gambia niet doorging. Voor ons hele gezin dat het familiefeest van mijn ouders niet doorging en dat mijn zus uit Canada haar geplande reis naar Nederland moest afzeggen....

Lees verder...
Nieuwe gewoonten
Nieuwe gewoonten

In minder dan een week tijd staan veel van onze gewoonten op zijn kop. Onze gewoonte om elkaar de hand te schudden, een knuffel of een kus te geven. Weg vanzelfsprekendheid. Onze gewoonte om dagelijks naar ons werk te rijden of te fietsen. Weg vanzelfsprekendheid. Onze gewoonte om te gaan en staan waar we wilden. Weg vanzelfsprekendheid. Onze gewoonte om een kop koffie of een wijntje te drinken in een café of restaurant. Weg vanzelfsprekendheid. En zo kunnen we nog even doorgaan.

Lees verder...
De wake up call
De Wake up call

Veel mensen die ik coach komen bij mij omdat ze iets vervelends meemaken: een ontslag, gezondheidsproblemen, relatieproblemen...

Lees verder...
Je eigen vierkante metertje
Je eigen vierkante metertje

Veel zelfhulpboeken willen ons doen geloven dat geluk voor het grijpen ligt. Als je maar goed genoeg je best doet, komt het wel goed...  

Lees verder...
mindfulness
Mindfulness: lessen in nuchterheid

Ik mediteer tegenwoordig trouw aan het begin van elke dag. Dit helpt me om gedurende de dag mindful te blijven, om te kunnen ontspannen te midden van...

Lees verder...